Dynamisch orkest zoekt energieke en didactisch onderlegde dirigent

Wij zijn fanfare Heide Echo uit Knegsel.
Een piepklein dorp van 1250 inwoners onder de rook van Eindhoven
Sinds eind 2016 uitkomend in de 3e divisie.
We zijn 60 man/vrouw sterk, repetitie op vrijdagavond van 20u tot 22:30u.
60% van de orkestleden is onder de 25 jaar.
De muzikanten overstijgen de dorpsgrenzen (Van Delft tot aan Maastricht via Nijmegen langs Eindhoven en Valkenswaard)

We houden van wedstrijden, promsconcerten, buitenlandreisjes, dorpsconcerten, feestjes en gezelligheid. We brengen serenades in het dorp ten behoeve van de dorpsgemeenschap. Daarnaast organiseren we jaarlijks een preconcoursfestival en hebben we activiteiten om onze financiën op orde te houden.
We staan voor veel dingen en vernieuwingen open en wijken graag van gebaande paden af.

Naast het groot orkest hebben we sinds 11 maart 2017 een fusie-jeugdorkest bestaande uit de jeugd van 2 verenigingen (55 leden momenteel) dat geleid wordt door een eigen jeugdcommissie. Daaronder hebben we een pieporkest van 6 leden en 12 muziekmaatjes. Aandacht voor jeugd is zeer belangrijk en dat doen we ook graag.

Wij houden van energieke repetitieavonden met een hoog tempo, een grapje en grol, een biertje aan de bar. We hebben behoefte aan een enthousiaste dirigent die didactisch goed onderlegd is, verstand heeft van groepsdynamica, om kan gaan met muzikanten variërend van 8e divisie tot conservatorium en die vaardig is in het arrangeren op maat. Kortom zoeken wij een dirigent die ons zo kan motiveren en boeien dat iedereen tijdens de repetitie op het puntje van zijn stoel zit en thuis gaat studeren.

En daar krijg je als dirigent veel voor terug: een bloeiende vereniging, een vooruitstrevend en daadkrachtig bestuur, een gezonde financiële vereniging, ruimte voor grote projecten en wedstrijden en veel enthousiaste muzikanten.

Wil je een impressie krijgen van ons orkest en onze vereniging?



Voel je je aangesproken bij deze omschrijving en denk je dat jij de juiste man/vrouw bent voor onze club? Reageer dan vóór 3 mei via secretaris.heideecho@gmail.com.

Met iedere geselecteerde kandidaat willen we 2 gastdirecties doen. Die vinden plaats op vrijdag 12 mei, 19 mei, 26 mei en 3 juni.
Selectiegesprekken vinden plaats in de periode van 4 tot 9 mei.