“DIKKE”EERSTE PRIJS CONCOURS!

Het Fanfarekorps van Heide Echo heeft tijdens de concertwedstrijden in Etten Leur op zondag 13 december een prima resultaat neergezet. Met 82,33 punten gemiddeld (een hele mooie eerste prijs) haalde Heide Echo het meest aantal punten tijdens het eerste gedeelte van deze wedstrijden. Er zijn van het optreden geluidsopnamen gemaakt. Op onderstaande linkjes kunt U de tijdens dit concours gespeelde nummers beluisteren.

When you believe

First Suite – March

Decennium

Incredibles 

 Diogenes

MOOIE PRESTATIES SOLISTEN BIJ BRABANTSE

Namens Heide Echo mochten een aantal solisten deelnemen aan de Brabantse Kampioenschappen op zondag 11 oktober in Veldhoven. Yannick Hogers, Bart Groenen en Berend de Bruijn, Merel Jansen en Nienke Pasmans hadden op de regionale solistenconcoursen voldoende punten gehaald om hieraan deel te mogen nemen. Dat alleen is natuurlijk al een prestatie van formaat, maar zonder uitzondering haalden zij allemaal een fantastisch resultaat! Nienke Pasmans haalde zelfs 87,5 punten en mag daarom volgende keer meedoen in de 2e divisie!

BART EN BEREND NEDERLANDS KAMPIOEN !

Voor het eerst in de geschiedenis namen twee leerlingen van Heide Echo deel aan de de Nederlandse Kampioenschappen in Vught. Op het solistenconcours afgelopen januari gaven zij in een duet zo’n mooi concert dat zij hiervoor werden uitgenodigd. Op zaterdag 26 september was het zover. Berend en Bart hadden de lastige taak de spits af te moeten bijten, maar als echte topmuzikanten maakt dat hen helemaal niets uit. Integendeel, het samenspel ging zo goed dat zij met 82 punten in de jeugddivisie ensembles Nederlands Kampioen zijn geworden! Dat wij daar trots op zijn mag duidelijk wezen. Dezelfde avond werden een stralende Bart en Berend muzikaal gefeliciteerd door het Jeugdorkest. (en daarmee bracht het jeugdorkest haar allereerste serenade ooit!).