Sfeervol kerstconcert

Het kerstconcert van Heide Echo op 18 december was ook dit jaar weer zeer de moeite waard. In een sfeervolle kerk heeft het publiek kunnen genieten van de mooie kerstklanken. Elk optreden had zijn eigen karakter. Het Jeugdorkest betrok het publiek bij hun nummers en had meteen de goede sfeer te pakken. De slagwerkgroep had zoals elk jaar weer een verrassend optreden. Verspreid door de kerk kwamen de klanken in het midden samen tot een mooi  en mysterieus geheel. Het gelegenheidskoor bracht prachtige kerstnummers met een eigenheid die bij hen past. Hun laatste nummer ‘Het Kindeke Jezus’ werd begeleid door Yannick Hogers op trompet.
De fanfare sloot het concert  af met sfeervolle en afwisselende muziek waarbij alle instrumenten goed tot hun recht kwamen. Met het Agnus Dei van de Missa Brevis gaf de fanfare met een saxkwartet als solistische partij alvast een voorproefje voor de jubileummis op 4 februari a.s.

Voor meer foto’s klik hier

Geslaagd jubileumconcert

In een goed gevulde Leenhoef zijn op vrijdagavond 4 november de Heide Echo jubilarissen gehuldigd. Speciale jubilaris was An de Voogd die vanwege haar 40-jarig lidmaatschap, omringd met man Albert, kinderen en kleinkinderen in het zonnetje werd gezet.  Naast An werden ook Evert de Jong (25 jaar lid), Ellen van Beek, Charlotte van Bruggen, Ilse de Geus, Marijke Rijkers, Masha Siebers en Luc Celis (allen 10 jaar lid) gehuldigd.
Tijdens het concert kon het publiek genieten van optredens van de Slagwerkers, het Pieporkest, het Jeugdorkest en de Fanfare. Kortom, de hele Heide Echo vereniging was betrokken bij dit unieke en sfeervolle evenement.  Voor meer foto’s klik hier

Muziekhappening Vessem

Op zondag 9 oktober reisden de leden van het Pieporkest en de Kloppers af naar de MFA in Vessem, om daar mee te doen met de Jeugdmuziekhappening. Zo’n 130 muzikanten uit de regio werden in 6 groepen verdeeld en kregen een 4-tal nieuwe nummers voor zich. In 3 blokken van elk 2 uur werden de nummers ingestudeerd. Er werd hard gewerkt die dag en dat was te horen! Aan het einde van de middag lieten de jeugdige blazers en slagwerkers aan het massaal toegestroomde publiek horen dat ze een geweldige prestatie hadden neergezet.

Voor foto’s klik hier

Dorpsavond in Leenhoef

Op 8 oktober werd in de Leenhoef een dorpsavond gehouden waar vele verenigingen die hun activiteiten in de Leenhoef hebben aan deel namen. Het werd een leuke en afwisselende avond waarbij ook Heide Echo met verschillende groepen aan deelnam. Zo startte de avond met een optreden van het Pieporkest. Deze keer voor het eerst onder leiding van hun nieuwe dirigent Ruud van Gerwen. Daarna was het de beurt aan het Jeugdorkest onder leiding van Raymond Lodders. Zij kwamen met een geheel eigen Pubquiz waarin acht bekende stukjes muziek voorbij kwamen.  De laatste bijdrage van Heide Echo waren de slagwerkers. Onder leiding van Paul v.d. Heijden brachten zij vier verrassende slagwerknummers waarbij een acrobatische tour met de drumstokken niet ontbrak. Dankzij de bijdrage van alle verenigingen kon de Leenhoef terugzien op een zeer afwisselende en geslaagde avond.

Voor foto’s van alle optredens op de avond: klik hier

Openen kermis

Zoals gebruikelijk opende Heide Echo op de tweede zaterdag van september de Knegselse kermis.

Dit keer met veel jeugdige debutanten zowel bij de slagwerkers als bij de blazers.

Een extra feestelijke opening dit keer want de leefbaarheidsgroep had de kinderen van de basisschool uitgenodigd voor een ballonnenwedstrijd. In grote getalen waren zij aanwezig en onder de klanken van Heide Echo zochten de ballonen het hogerop!

foto’s