SFEERVOL KERSTCONCERT 2012

Op zondag 16 december hield Heide Echo vond het jaarlijkse kerstconcert van Heide Echo plaats. En ook dit jaar was het weer zeer de moeite waard. Naast het pieporkest, het jeugdorkest en de fanfare hadden wij de mondharmonicagroep uit Veldhoven te gast. Samen zorgden zij voor een gezellig en sfeervol kerstconcert.

FANTASTISCH JUBILEUMWEEKEND

In een tot muziektheater omgebouwde sporthal heeft Heide Echo afgelopen weekend gevierd. De gala-avond op zaterdag was weergaloos. Met een uitverkochte zaal die baadde in schitterend licht werd onder leiding van Christianne Celis een groot aantal nummers uit de voorbije decennia ten gehore gebracht. Verschillende getalenteerde solisten uit eigen geledingen gaven de avond extra cachet evenals de mooie filmbeelden.

Het Kermpenfestival op zondag was ook helemaal volgeboekt. Van tien uur ‘s ochtends tot tien uur ‘s avonds werd vrijwel non stop op hoog niveau gespeeld door maar liefst zesstien muziekkorpsen uit de omstreken. Het jeugdorkest speelde prachtige nummers die een goede beoordeling kregen.

HEIDE ECHO JUBILEUMKRANT UITGEBRACHT

Jubilerend Heide Echo kan trots zijn op het eindresultaat, want door de professionele inbreng van de eindredacteuren Gijs Vrenken, Sarayke de Jong-de Greef en Annemarie Janssen-Widlak, de inzending  van veelal ludieke teksten door  leden en oud-leden,  de spontane toezegging van sponsoren en het beschikbaar stellen van divers fotomateriaal is er een werkelijk unieke Jubileumkrant tot stand gekomen. Maar liefst 24 pagina’s met (veelal ludieke) wetenswaardigheden zijn te vinden in deze krant, die ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Heide Echo is uitgebracht.

Mooi resultaat jeugdorkestenconcours

Het jeugdorkest onder leiding van Raymond Lodders heeft een prima resultaat neergezet tijdens het Eurofestival voor Jeugdorkesten in Heel (L). De jury kende het predicaat ‘Goed’ toe voor het optreden, en was vooral lovend over de mooie klanken die deze heel erg jeugdige club nu al kan laten horen.Na afloop werd deelgenomen aan de plaatselijke barbecue en na wat Poolse dancemoves geoefend te hebben, werd afgereisd naar de Knegselse basis alwaar de afterparty plaatsvond. Dirigent en Jeugdorkest nogmaals proficiat met deze mooie prestatie

JUBILEUM-CONCERTREIS PRAAG

Op woensdag 16 mei vertrok de Heide Echo bus met daarin zo’n 70 personen in de leeftijd van 13 en 73 jaar naar het mooie Praag, dit ter ere van ons 50-jarig jubileum dat we dit jaar uitgebreid vieren. Pavla Vogelzang (lid van Heide Echo) woonde vroeger in Praag en heeft samen met haar moeder die nog in Praag woont, met veel lobbywerk en doorzettingsvermogen, een tweetal vergunningen geregeld om te mogen spelen op twee unieke locaties in deze wereldstad; Praagse Burcht en Wenceslasplein. Zowel het Jeugdorkest als de Fanfare trok met hun optreden veel publiek en oogstte veel lof en enthousiasme bij hun uitvoeringen. We kunnen terugkijken op een unieke en zeer bijzondere ervaring.