Mooie prestaties en een beker op solistenconcours Bladel

Op zondag 19 januari deden een viertal muzikanten van Heide Echo mee met het Solistenconcours te Bladel. Dit groots-opgezette concours vond plaats in gemeenschapshuis Den Herd te Bladel.
Voor drie jonge muzikanten was het hun debuut. Ze deden voor het eerst mee aan het concours en kwamen uit in de introductiedivisie. Het was meteen een succes! Tom Vogelzang (trompet) en Stef Coppelmans (alt-saxofoon) haalden beiden 85 punten en Menno Hopstaken (trompet) 87 punten. De meer ervaren Luuk Janssen kwam uit in de 1e divisie. Dit keer niet op trombone maar op een Euphonium. Met het nummer Pulse van Thomas Doss behaalde hij maar liefst 95 punten. Nog nooit haalde een koperblazer zo’n hoge score op dit concours. Daarmee won hij voor de 4e keer als beste koperblazer van het concours de Sjef Krekels beker.  Alle muzikanten mogen vanwege hun prestaties meedoen aan de Brabantse kampioenschappen die op 16 mei in Maarheeze van dit jaar wordt gehouden. Heide Echo is uiteraard trots op al deze prestaties!