Sinterklaas Drive-Thru 2021

Op zondag 21 november mochten wij muziek maken tijdens de Sinterklaas Drive-Thru in Knegsel. Tijdens deze middag konden de kinderen uit Knegsel Sinterklaas ontmoeten vanuit de auto! Onze amazuur werd op de proef gesteld omdat we 1.5 uur muziek mochten maken. Natuurlijk kwamen de vele herkenbare Sinterklaas liedjes voorbij.

We waren met een grote groep om te spelen want ook de jeugdleden van het Pieporkest speelden mee met de Sinterklaas liedjes. Want samen muziek maken is toch het leukste!

De Pietjes dansten en zongen goed mee! Als we even een korte pauze hadden, drongen de Pietjes erop aan dat we weer snel gingen spelen. We moesten natuurlijk wel luisteren naar de Pieten, want wie luistert wordt beloond. Zo kregen we lekkere pepernoten in onze zak. Snoepen tijdens het spelen was overigens wel lastig…
Het was een geslaagde middag!