Afsluiting Blazersklas samen met het Jeugdorkest Knegsel-Wintelre

Op vrijdag 20 mei vond de afsluiting van de Blaasbende plaats.
De kinderen van groep 5/6 stonden vol spanning te wachten tot ze samen met de leden van het Pieporkest en het Jeugdorkest Knegsel/Wintelre – onder leiding van Ruud Lemmens en Luuk Janssen – plaats mochten nemen op het podium. De kinderen hebben 8 weken van meester Arthur van de muziekschool Art4U les gehad. Zo leerden ze veel over de verschillende instrumenten zoals bugel, trompet en trombone en hoe je daarop kan spelen. Voor een volle zaal hebben ze laten horen wat je in een paar weken tijd al kan leren.
De kinderen genoten en de ouders waren supertrots.
Het jeugdorkest speelde afwisselend alleen of samen met de blazersklas heel herkenbare muziek. Het was een geslaagd optreden met vooral veel jonge enthousiaste kinderen.
Sommigen wilden het instrument na afloop wel weer mee naar huis nemen!