Zaterdag 18 Maart 2023 – Jubileumconcert & Afterparty

De verkoop van toegangskaarten via de webshop is niet meer mogelijk.
Er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten aan de zaal beschikbaar – uiteraard zo lang de voorraad strekt. Wel gaarne gepast betalen (a 7,50 Euro per stuk).
De afterparty (va 22:00 uur) is wel vrij toegankelijk.

In 1962 is Heide Echo opgericht en vorig jaar – vanwege de bekende pandemie – hebben we het niet aangedurfd om een groots jubileumconcert te organiseren voor ons 60-jarig bestaan en daarom hebben destijds besloten om dat jubileumconcert te plannen op 18 maart 2023.

Het Heide Echo jubileumconcert zal een grote terugblik en tijdslijn zijn van de afgelopen 60 jaren, met herkenbare muziek, zang en beelden uit de voorbije 60 jaren. Het concert bevat een gevarieerd programma met optredens van niet alleen onze huidige muzikanten maar ook met gastoptredens van een aantal muzikanten die we in de loop van deze 60 jaren als muzikaal lid van onze vereniging rijk zijn geweest maar vanwege allerlei redenen nu niet meer bij onze vereniging actief zijn.  Alles bij elkaar een hele goede reden om naar ons concert te komen.

De voorstelling begint om 20:00 uur en zal in één lange verhaallijn doorlopen tot ongeveer 21:30 uur (zonder pauze).

Na afloop van het concert, zal de band Mavo de afterparty muzikaal verzorgen, hun optreden zal gepland zijn vanaf 22:00 uur. Entree voor de afterparty is gratis.