Koninklijke onderscheiding voor onze voorzitter Christian Janssen

 “Het heeft Zijne Majesteit Koning Willem Alexander behaagd te benoemen de Heer Christian Janssen tot lid in de Orde van Oranje Nassau”.

Deze woorden werden uitgesproken door Burgemeester Wouters van de gemeente Eersel op woensdag morgen 26 april jl. in huize Janssen in Knegsel. Uiterste geheimhouding was nodig om de verrassing ultiem te laten zijn. En dat was gelukt. Leden van Hekwerk stonden opgesteld aan het begin van de straat. Raymond had met een ‘vergadering’smoes Christian thuis bezocht en ja hoor. De klanken van Hekwerk kwamen binnen en zowel Annemarie als Christian snapten niet wat er ging gebeuren. De voordeur ging open en de Burgemeester stond klaar met een grote bos bloemen en de benodigde documenten en onderscheidingen. De uitreiking vond plaats samen met het gehele gezin, moeder van Christian, ouders van Annemarie en overige familieleden en buurtbewoners en natuurlijk verschillende leden van Heide Echo. Na lovende woorden van de Burgemeester volgde de kapel versie van het Wilhelmus. Normaal zouden we op Koningsdag een serenade geven maar Heide Echo kon natuurlijk deze happening niet feestelijk aan zich voorbij laten gaan. In allerijl werd er een mini concert georganiseerd in de MFA. De tam tam ging rond. Vrienden van Christian, familie, leden Club 100, alle leden van Heide Echo. Iedereen was uitgenodigd om de gedecoreerde ‘s avonds te feliciteren. En dat lukte. De leenhoef zat gezellig vol met een bijna volledige fanfare. Gespeeld werd er o.a. My way, Arsenal en uiteraard het Wilhelmus en de felicitatiemars. De Burgemeester was er ook en legde nogmaals uit waarom Christian het lintje ontving. Uiteraard de vele activiteiten voor Heide Echo als voorzitter en muzikant, maar ook de vele andere vrijwillige werkzaamheden voor buurtvereniging, tennisvereniging, stichting de leenhoef, stichting muziekschool Veldhoven/de Kempen, etc. etc.

Na het concert volgde uiteraard een spontaan feestje !

Christian en ook Annemarie van harte gefeliciteerd! We hopen dat je de activiteiten nog jarenlang voortzet!