Terugblik Circusconcert Fabracadabra

En het circus is weer verder getrokken….. 

Dat zeggen ze dan. Op naar nieuwe voorstellingen op andere plaatsen… Echter dat geldt niet voor Circus Fabracadabra. Dat was eenmalig georganiseerd door Fanfare Heide Echo zondag 17 maart jongstleden.

Wat hebben we ontzettend genoten van de voorstellingen. En blijkend uit de vele reacties, ook alle bezoekers. Maar wat wil je:

De spreekstalmeester; trad majestueus de piste binnen en opende het circus, en praatte alle acts aan elkaar! Door hem zat de stemming erin bij het hooggeëerd publiek!

Acrobatenduo Aylish en Joannes; een indrukwekkend acrobatische dans op de klanken van de Bolero van Ravel. De hele zaal zat met open mond te kijken naar deze fantastische prestatie in de sfeervolle circustent.

Magic Mike; een welkome toevoeging van het programma. Met drie acts betoverde Mike alle kinderen (en ook ouders, opa’s en oma’s) met onnavolgbare trucks.

De Maatjes van Heide Echo, aangevuld met groep 3 en 4 die onder begeleiding van het pieporkest het olifantenlied ten gehore brachten. Geweldig al die kinderen in de piste, met grote oren een en lange snuit!

Het gevaarlijkste optreden kwam van de allerkleinste: groep 1 en 2 van de Basisschool Meester Gijbels. De leeuwen werden binnen gereden en sprongen door brandende hoepels! Super gedaan!

De slagwerkgroep van de Heide Echo. De Clowns van het Circus. Naast het nummer met vier grote pauken in de piste brachten ze ook Circus Renz. De solist gehinderd door een vrolijke clown die de xylofoon door heel de piste bewoog.

De diabolo jongleur Lennard; Nadat de spreekstalmeester de kinderen verzocht om iets meer ruimte te maken was het zijn moment. Ongelooflijk wat een talent en wat een show; de diabolo leek heel de tent door te gaan.

De Laatste act voor de finale was van groep 5 en 6. Onze eigen Knegselse acrobaten met een geweldige show op Fly me to the moon.

 

Al met al een geweldige show met alles erop en eraan, waar we als vereniging met plezier aan terug gaan denken; op naar een nieuw project!

Bij deze willen we heel hartelijk bedanken:

  • de medewerking van Basisschool Meester Gijbels (met speciale dank voor juffrouw Sabine)
  • Alle vrijwilligers die hebben geholpen bij parkeren, kaartcontrole, muntverkoop, barwerkzaamheden, chips en popcorn verkoop, handjes achter de schermen, enz, enz
  • Alle ouders van de basisschool artiesten; voor hun flexibiliteit tijdens de generale repetitie op vrijdag en voorstellingen op zondag!
  • Onze leden voor de vele hulp tijdens opbouw en afbouw van de circustent op de Wetering!
  • Onze donateurs en sponsoren en dan met name Gemeente Eersel, Welzijnsfonds Jose Cordewinders, Rabobank, Eindhoven Airport en VSB Fonds

 


Foto’s Paul Beelen