Muziekmaatjes

Muziekmaatjes

De Maatjes zijn de jongste leerlingen van Fanfare Heide Echo die we spelenderwijs alle facetten van muziek laten horen, zien, voelen en vooral laten uitproberen.

“De Minimaatjes”, een groepje kinderen in de leeftijd van 3 jaar t/m groep 1-2 van de basisschool, gaan onder leiding van juf Sonja spelenderwijs aan de slag met muziek door een verhaal, liedjes en muziek maken.

“De Muziekmaatjes”, een groepje kinderen in de leeftijd van groep 2-3 van de basisschool, ontdekken samen het muziek maken onder leiding van juf Sonja.

“De Opmaatjes”, een groepje kinderen in de leeftijd van groep 4-5-6 van de basisschool, gaan onder leiding van juf Joyce spelenderwijs op ontdekkingstocht richting notenleer en instrumentkeuze.

Alle drie de groepen bestaan uit ongeveer 8 kinderen en komen om de week op vrijdagavond van 18.15-19.00 uur of van 19.00-19.45 uur bij elkaar in MFA De Leenhoef in Knegsel. Ons doel is dat de kinderen al vroegtijdig kunnen ontdekken hoe plezierig het samen muziek maken is, en zo de stap om verder te gaan met een instrument te verkleinen.

Kom gerust eens vrijblijvend kijken en meedoen!