Kempenfestival – algemene informatie en komende editie

Nadat Heide Echo een groot aantal jaren met succes het zogeheten Preconcoursfestival heeft georganiseerd, is vanaf dit jaar zowel de naam als ook de formule aangepast.

Vanaf dit jaar is de naam Kempenfestival weer in gebruik genomen en dit festival biedt orkesten zowel de mogelijkheid om een leuk concert neer te zetten als ook de mogelijkheid om hun programma of delen daarvan te laten beoordelen.

Deelname aan het Kempenfestival is mogelijk voor blaasorkesten (harmonie, fanfare, brassband, jeugdorkest) en slagwerkgroepen uit alle divisies.

De maximale tijd voor het ten gehore brengen van werken is 50 minuten. Genoemde tijd is inclusief het opbouwen, stemmen en aftreden van het orkest.
Voorafgaand aan het optreden is het mogelijk om in te spelen in een naastgelegen zaal. De inspeeltijd bedraagt 50 minuten.

Inschrijfgeld is gratis en als u uw programma wilt laten beoordelen vragen we een bijdrage van €75.

Het Kempenfestival wordt gehouden op 5 november in de MFA/De Leenhoef in Knegsel en zal plaatsvinden tussen 12:00u en 21:00u.

Kempenfestival 2023

zondag 5 november

 

Informatie over de vorige edities van het Preconcours kunt u hier vinden.

Als u als vereniging wilt inschrijven, gebruik dan onderstaand formulier. Wij zullen binnen 5 werkdagen na uw aanmelding contact met u opnemen, en ongeveer 2 maanden voorafgaand aan het Kempenfestival ontvangt u extra informatie.