Muziekmaatjes en Jeugdleden

Nieuwe leden zijn binnen onze vereniging , waar jong en oud samen muziek maken, zeer welkom.

Heide Echo is een vereniging die zowel de gevorderde als de beginnende muzikant een fijne en leerzame hobby biedt,  waarbij het samenspelen voorop staat.

Ben jij  tussen de 3 en 8 jaar?

Kom dan naar de Minimaatjes, de Muziekmaatjes of de Opmaatjes.

Je leert samen met je vrienden van onze ervaren muzikanten spelenderwijs van alles over muziek en muziekinstrumenten. Ook krijg je de kans om eenvoudige instrumenten te bespelen. Je komt 1 keer per 2 weken op vrijdag bij elkaar in MFA De Leenhoef in Knegsel.

Ben jij 9 jaar of ouder?

Dan kun je kiezen voor een instrument.

Je start meteen met een instrument (deze krijg je in bruikleen) en krijgt hiervoor wekelijks les van een muziekdocent. Al snel speel je samen met je vrienden in het pieporkest. Dit orkest repeteert 1 keer per 2 weken op vrijdagavond in MFA De Leenhoef in Knegsel.

Ook volwassenen kunnen starten met een muziekopleiding.

Wij bieden goede opleidingsmogelijkheden aan en zorgen ervoor dat een lid een instrument in bruikleen krijgt. Ons streven is om nieuwe leden zo snel mogelijk in een groepje te laten samenspelen.

Wil je lid worden of heb je nog vragen, Neem gerust contact op met Eefje Dubbelman (06-42406588) of mail naar: bestuur.heideecho@gmail.com

 
 

 

Ledenwerffolder 2015 reduced